Ugrás a tartalomra
loading

Szolgáltatások

Linux szerverekkel és vállalati hálózatokkal kapcsolatos eseti támogatástól kezdve, IT stratégia kidolgozásáig nyújtunk számodra szolgáltatásokat, melyek megfelelnek az üzleti céljaidnak és korunk technikai követelményeinek. Ha mégsem találnád, amit keresel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Linux szerverek üzemeltetése, helyreállítása

Teljes körű szerver üzemeltetési megoldások az eseti hibaelhárítástól a teljesen menedzselt megoldásokig

Eseti hibaelhárítás

Kiszolgáló problémák, teljesítmény optimalizálás, feltörés utáni helyreállítás, a legtöbb problémát rövid időn belül javítjuk. Széleskörű támogatást nyújtunk linux operációs rendszerekkel kapcsolatos esetekre. Az eseti támogatás keretében összeállított csomagjaink a megfelelőek számodra, ha valamit gyorsan meg kell oldanod, de nincs szükséged folyamatos támogatásra.
Érdekel...

Átalánydíjas karbantartás

A folyamatos felügyelet csökkenti a leállási időt, biztonsági kockázatot és növeli a teljesítményt. Átalánydíjas karbantartási csomagjaink keretében folyamatosan monitorozzuk a kiszolgáló teljesítményét és életjeleit, így lehetőség van még azelőtt megakadályozni a leállást, mielőtt nagyobb baj történik.
Érdekel...

Teljes menedzsment

Teljes kiszolgáló karbantartási és elhelyezési megoldás. IT stratégia, kiszolgáló elhelyezés, szoftver és hardver karbantartás egy csomagban. Teljes szerver menedzsment szolgáltatás csomagjaink nem csak az operációs rendszer és a hardver karbantartását, hanem a kiszolgáló elhelyezését, internet kapcsolatát és számodra a megfelelő IT stratégia összeállítását is biztosítja.
Érdekel...

Hálózati problémák? Segítünk!

Teljes körű hálózati megoldások az eseti hibaelhárítástól a teljesen menedzselt megoldásokig

Eseti hibaelhárítás

Segítünk kapcsolódási és sebességproblémák felderítésében. Nincs kapcsolat, nincs internet és nem tudod hol lehet a probléma? Lassú a WiFi? Széles körű tapasztalattal oldunk meg legkülönfélébb hálózati problémákat rövid időn belül.
Érdekel...

Átalánydíjas karbantartás

A folyamatos felügyelet csökkenti a leállási időt, biztonsági kockázatot és növeli a teljesítményt. Átalánydíjas karbantartási csomagjaink keretében biztosíthatod a hálózatod számára a szükséges teljesítmény többletet, melyet korunk mobil és IoT eszközei megkövetelnek.
Érdekel...

Teljes menedzsment

A teljes hálózat infrastruktúrát és menedzsmentet biztosítjuk számodra. Neked nem kell beruházni hardver eszközökbe, nem kell a javítással, karbantartással törődnöd. Mindent mi szállítunk és üzemeltetünk. Neked csak a munkádra kell koncentrálnod.
Érdekel...

IT stratégia kialakítás

Segítünk üzleti céljaid egyeztetni az IT stratégiáddal.

A megfelelő IT stratégia kialakítása folyamán, felmérjük a rendszereid aktuális állapotát, megvizsgáljuk milyen szerepet játszik az üzleti folyamataidban. Ezek után javaslatot teszünk, milyen hardverre, szoftverre és támogatási szolgáltatásokra van szükséged. A kész stratégiát segítünk megvalósítani, majd felügyelni, újraértékelni.
Érdekel...